Тренд зростання Vienna Insurance Group продовжується в 3 кварталі 2018 року

Премії зросли на +2,2% до близько 7,4 млрд євро
Результат (до оподаткування) збільшився на +6,4% до 352,3 млн євро
Значно покращився комбінований коефіцієнт до 96,3% (Q1-3 2017 року: 97,3%)

Vienna Insurance Group (VIG) продовжувала стійку тенденцію до зростання протягом перших трьох кварталів 2018 року, досягаючи подальшого поліпшення ключових показників.

Підписані премії Групи збільшились на +2,9% до приблизно 7,4 млрд євро за перші три квартали 2018 року. За винятком окремих страхових продуктів зі страхування життя, значні успіхи були знову зареєстровані у всіх напрямах бізнесу.

Результат Групи (до сплати податків) збільшився на +6,4% до 352,3 млн. Євро в 1-3 кварталах 2018 року. Значне покращення результатів у порівнянні з попереднім роком було зафіксовано в Австрії, Чехії та країнах ЦСЄ, серед яких, зокрема, Хорватія, Сербія, Македонія та Україна.

Відмінний комбінований коефіцієнт VIG у 96,3% в першому-третьому кварталах 2018 року, на один процентний пункт нижче, ніж у минулому році (Q1-3 2017 рік: 97,3%).

Інвестиції Групи, включаючи грошові кошти та їх еквіваленти, станом на 30 вересня 2018 року склали 37,5 млрд. Євро. Фінансовий результат становить 795,9 млн євро за перші три квартали 2018 року.

З повним текстом Прес-релізу ви можете ознайомитися за наступним посиланням:

Vienna Insurance Group – провідна страхова Група Австрії, а також Центральної та Східної Європи. 50 компаній у 25 країнах створюють Групу з давньою історією, міцними брендами і тісними відносинами з клієнтами. Успіх VIG базується на більш ніж 190-річному досвіді в страховому бізнесі. Нараховуючи понад 25000 співробітників, Vienna Insurance Group є безумовним лідером на ключових ринках. Компанія займає відмінну позицію, для використання довгострокових можливостей зростання запропонованих Центральною та Східною Європою. Що робить Vienna Insurance Group кращою рейтинговою компанією за провідним індексом ATX на Віденській фондовій біржі.