СК «Українська страхова група» виплатила понад 280 000 грн за договорами страхування цивільної відповідальності

Страхова компанія «Українська страхова група» завжди пропонує страхувальникам додатково до полісу ОСЦПВ можливість скористатись програмою добровільного страхування цивільної відповідальності Додатковий захист для збільшення суми максимального ліміту страхового відшкодування. В ситуаціях, коли передбаченого полісом ОСЦПВ ліміту виявляється недостатньо для відшкодування заподіяного в результаті ДТП збитку, для клієнтів СК «УСГ» починає діяти програма Додаткового захисту.

Так, минулого тижня СК «УСГ» виплатила страхове відшкодування за договорами обов'язкового і добровільного страхування цивільної відповідальності власнику Mercedes-Benz, автомобіль якого отримав пошкодження в результаті ДТП з вини нашого страхувальника. Загальна сума страхового відшкодування склала 287 295,77 грн, з яких 100 000,00 грн – це виплата за договором ОСЦПВ, а 187 295,77 грн – за договором добровільного страхування Додатковий захист.

Додатковий захист це той простий механізм, завдяки якому можна збільшити передбачений Законом ліміт відшкодування за шкоду, заподіяну майну третіх осіб на суму від 100 000 до 1 000 000 гривень. Придбати Додатковий захист можна, якщо у Вас вже є поліс ОСЦПВ будь-якої страхової компанії термін дії якого перевищує три місяці, або одночасно з купівлею полісу ОСЦПВ в УСГ.

Обрати необхідний варіант та Замовити Додатковий захист можна тут

СК «Українська страхова група» працює на українському ринку класичного страхування з 2000 року, входить до складу страхової групи НОМЕР ОДИН в Австрії, Центральній та Східній Європі – Vienna Insurance Group.