Бориспільське управління продаж проводить Social Active Day-2018

Співробітники Бориспільського управління продаж одні з найактивніших учасників Дня Соціальної Активності, які вже четвертий рік поспіль приймають участь в проекті.

Цього року працівники Бориспільського управління продаж СК «УСГ» допомагали дітям з обмеженими можливостями Реабілітаційної установи змішаного типу «Наш дім» в м. Бориспіль.

В рамках Дня соціальної активності співробітники Компанії подарували Реабілітаційній установі саджанці фруктових дерев. Спільними зусиллями саджанці були успішно посаджені на території закладу. Крім того, вихованці «Нашого дому» отримали смачні подарунки.

Правління «Української страхової групи» щиро дякує всім співробітникам Бориспільського управління продаж за багаторічну відданість ідеям ДНЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ.

Social Active Day (День соціальної активності) – це унікальний міжнародний соціальний проект, який надає можливість кожному співробітнику багатонаціональної корпорації Vienna Insurance Group використати один раз на рік власний робочий час на добровільну діяльність для благодійних організацій чи соціальних інститутів або для безпосередньої допомоги нужденним та знедоленим.