СК «Українська страхова група» – підсумки роботи в першому кварталі 2018 року

Страхові платежі 212,3 млн грн (+15,9%)
Страхові виплати 124,3 млн грн (+38,8%)

За перші три місяці роботи СК «Українська страхова група» зібрала 212,3 млн грн страхових платежів, в тому числі 196,7 млн грн – це добровільні види страхування і 15,6 млн грн обов'язкові види страхування відповідно. У порівнянні з результатами аналогічного періоду 2017 року зростання склало 15,9% (183,1 млн грн).

Станом на 31.03.2018 року статутний фонд Компанії становить 114,26 млн грн, активи – 859,5 млн грн, страхові резерви – на рівні 481,3 млн грн.

Страхові резерви СК «УСГ» сформовані за міжнародними актуарними методиками Vienna Insurance Group і покриваються виключно високоліквідними активами.

Фактичний запас платоспроможності Компанії перевищує нормативний більше ніж у два рази, що дозволяє «Українській страховій групі» своєчасно і в повному обсязі виконувати всі зобов'язання перед клієнтами Компанії.

За перші три місяці поточного року СК «Українська страхова група» врегулювала понад 26500 страхових випадків, за якими наші страхувальники отримали 124,3 млн грн страхових відшкодувань.

СК «Українська страхова група» працює на українському ринку класичного страхування з 2000 року, входить до складу страхової групи НОМЕР ОДИН на страховому ринку Австрії, Центральної та Східної Європи – Vienna Insurance Group.