Львівське управління продаж СК «УСГ» провело Social Active Day-2017

4 серпня в рамках проекту «День соціальної активності-2017» працівники Львівського управління продаж СК «Українська страхова група» відвідали Навчально-реабілітаційний центр І-ІІ-го ступенів, в селищі Брюховичі недалеко від Львова, де перебувають та навчаються діти, які потребують корекції розумового та фізичного розвитку.

З 7 серпня на базі центру працює 14-денний дитячий табір для вихованців, під час якого організовуються різноманітні змагання, естафети, майстер-класи та інші спортивно-розважальні, навчальні заходи, які створюють сприятливі умови для фізичного розвитку та розумової реабілітації учнів школи-інтернату.

Співробітники Львівського управління продаж встановили під відкритим небом величезний басейн та поставили намет-шатер, щоб діти мали змогу відпочити від занять та серпневої спеки. А під час їжі очі маленьких учнів табору буде радувати акваріум, подарований і розташований колективом управління в їдальні табору.

Навчання і виховання діток з розумовими та фізичними вадами – це дуже важка праця! Професіоналізм педагогів, підтримка спонсорів, волонтерів та просто небайдужих людей, допомагає їм йти до омріяних висот!

Правління «Української страхової групи» щиро дякує всім співробітникам Львівського управління продаж за організацію та проведення ДНЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ.

Social Active Day (День соціальної активності) – це унікальний міжнародний соціальний проект, який надає можливість для будь-якого співробітника багатонаціональної корпорації Vienna Insurance Group використати один раз на рік власний робочий час на добровільну діяльність для благодійних організацій чи соціальних інститутів або для безпосередньої допомоги нужденним та знедоленим.

Vienna Insurance Group (VIG) - провідна страхова група Австрії та Центральної і Східної Європи, яка налічує близько 50 страхових компаній в 25 країнах зі штатом більше 24 000 співробітників.

СК «Українська страхова група» – компанія зі 100% іноземним капіталом, працює на українському ринку класичного страхування з 2000 року.