Дітки співробітників «Української страхової групи» провели незабутні двотижневі канікули в Австрії

Двадцять троє дітей, батьки яких працюють в СК «Українська страхова група», повернулися з фантастичної подорожі до Австрії в рамках «VIG Kids Camp».

Уже восьмий рік поспіль Vienna Insurance Group, за підтримки свого головного акціонера Wiener Städtische Versicherungsverein, організовує неймовірний відпочинок для діток своїх співробітників. Для того щоб потрапити в табір Kids Camp, діти повинні були продемонструвати свої творчі здібності. В цьому році був оголошений конкурс малюнків на тему «Намалюй свою картину миру».

Близько 500 хлопчиків і дівчат з 22 країн Центральної та Східної Європи, чиї батьки працюють в VIG, провели два незабутні тижні в таборах відпочинку: Country Camp в Зальцбурзькому Ваграйні, Lake Camp в Зебодені, федеральна земля Карінтія, а також Mountain Camp в місті Бад-Гойзерн. Програма заходів була насичена, окрім походів, дослідницьких експедицій в соляні і сталактитові печери, екскурсій до Відня чи Зальцбургу, у дітей було достатньо часу для ігор і купання.

Фотографії та додаткову інформацію про табір «VIG Kids Camp» можна подивитися тут www.vigkidscamp.com.

«VIG Kids Camp» - це чудова можливість для наших діток на два тижні стати самостійними, познайомитися з європейською культурою і зануритися в середовище багатонаціонального спілкування, зав'язати нові дружні відносини з дітьми з інших країн, а також пережити незвичайні позитивні емоції, приємні спогади про яких діти запам'ятають на все життя.

Wiener Städtische Versicherungsverein є головним акціонером концерну Vienna Insurance Group (VIG) та підтримує концерн у всіх питаннях культурного та соціального характеру. Також велике значення надається міждержавному культурному обміну, що сприяє створенню платформи та вільного простору для культурного розвитку. У рамках кооперації та ініціатив цілеспрямовано надається підтримка діяльності соціально активних організацій, насамперед у країнах Центральної та Східної Європи, в яких Vienna Insurance Group здійснює свою діяльність. Окрім цього, Віденське міське страхове товариство, виконуючи функцію головного акціонера, займається основними питаннями стратегії концерну.

Vienna Insurance Group - провідна страхова група Австрії та Центральної і Східної Європи, яка налічує 50 страхових компаній в 25 країнах зі штатом більше 24 000 співробітників.

СК «Українська страхова група» – працює на українському ринку класичного страхування з 2000 року і входить до складу однієї з найсильніших страхових груп світу - Vienna Insurance Group.