СК «Українська страхова група» святкує День компанії!

Дорогі Клієнти, Партнери і Колеги!

2 серпня наша Компанія відзначає 15-ту річницю з дня народження бренду «Українська страхова група».

Саме в цей день, п`ятнадцять років тому страхова компанія «Напарс» отримала нове ім'я і на страховому ринку з’явилась Страхова компанія «Українська страхова група». За ці роки СК «УСГ» виросла з локальної страхової компанії до одного з безумовних лідерів страхового ринку України. Стабільна робота, найвищі стандарти якості страхових послуг, професіоналізм співробітників, чесність та відповідальність перед страхувальниками – це ті незмінні принципи, що лежать в основі багаторічного успіху «Української страхової групи».

Успіх СК «УСГ» базується на надійному фундаменті, підтримці Vienna Insurance Group – лідера страхового ринку Центральної та Східної Європи з 190 річною історією, що дає нам можливість повною мірою використовувати колосальний досвід європейського страховика в Україні, виправдовуючи і перевершуючи очікування наших клієнтів. І сьогодні, ім’я «Українська страхова група» є свого роду «Знаком якості» для страхових послуг в нашій країні.

Дозвольте висловити Вам слова щирої вдячності за плідну співпрацю та довіру до нашої Компанії!

З повагою,

Голова Правління СК «Українська страхова група»

Павло Нельга