Vienna Insurance Group – Найбільша міжнародна страхова група в Україні

7 квітня журнал «Insurance TOP» провів Щорічну Презентацію підсумків роботи українського страхового ринку в 2016 році. В рамках заходу відбулася Церемонія нагородження лідерів Національної Премії журналу Insurance TOP в сфері страхування.

За результатами роботи в 2016 році в номінації «Найбільша міжнародна страхова Група в Україні» була нагороджена Vienna Insurance Group. Диплом Лідера Національної Премії Голові Правління СК «Українська страхова група» Нельзі Павлу Олександровичу вручила Надзвичайний і Повноважний Посол Австрійської Республіки в Україні пані Герміне Поппеллер.

Vienna Insurance Group успішно працює на українському страховому ринку з 2004 року. На сьогоднішній день в нашій країні Група представлена чотирма страховими компаніями: СК «Українська страхова група», УСК «Княжа», СК «Глобус», і СК «Княжа Лайф». За підсумками 2016 року українські компанії Групи зібрали близько 1,49 млрд грн страхових платежів, що на 14% більше аналогічного показника минулого року (1,31 млрд грн).

Vienna Insurance Group (VIG) - провідна страхова компанія Австрії, а також Центральної та Східної Європи. 50 компаній у 25 країнах світу створюють Групу з давньою історією, міцними брендами і тісними відносинами з клієнтами. Успіх VIG базується на більш ніж 190-річному досвіді в страховому бізнесі. Нараховуючи близько 23 000 співробітників, Vienna Insurance Group є безумовним лідером на ключових ринках. Компанія займає відмінну позицію, для використання довгострокових можливостей зростання запропонованих Центральною та Східною Європою. Це робить Vienna Insurance Group кращою рейтинговою компанією за провідним індексом ATX на Віденській фондовій біржі.

СК «Українська страхова група» п'ятнадцять років успішно працює на українському ринку класичного страхування, з 2008 року входить до складу однієї з найсильніших світових страхових груп, лідера ринку Центральної та Східної Європи - Vienna Insurance Group.