Відбулося засідання Наглядової Ради «Української страхової групи»

23 березня в Києві в центральному офісі Страхової компанії «Українська страхова група» відбулося чергове засідання Наглядової Ради Компанії у складі: Франц Фукс, Гері Мацотті, Ян Монкевич.

Головним питанням засідання стало підведення підсумків діяльності СК «УСГ» в 2016 році. За минулий рік СК «Українська страхова група» показала відмінні результати, зібравши 745,9 млн грн. страхових платежів, що на 12,2% більше, ніж за аналогічний період 2015 року (664,7 млн грн.). Фінансова звітність СК «УСГ» відповідає всім вимогам міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФЗ) і відображає достовірну картину фінансового стану Компанії, що підтверджено висновками незалежних аудиторів BDO (Україна) і KPMG Австрія АГ.

Члени Наглядової Ради відзначили результати діяльності Компанії як позитивні і особливо підкреслили стабільність і відповідальність, з якими СК «Українська страхова група» виконує свої зобов'язання перед клієнтами в складний і нестабільний для всієї країни період. Так, обсяг виплачених страхових відшкодувань за минулий рік склав 321,1 млн грн.

Крім того, в ході засідання Члени Наглядової Ради підвели підсумки діяльності СК «УСГ» в перші два місяці 2017 року та розглянули індикативний план розвитку Компанії, чим в черговий раз підтвердили, що Україна і надалі є одним з ключових ринків для Vienna Insurance Group.

СК «Українська страхова група» – компанія зі 100% іноземним капіталом, працює на українському ринку класичного страхування з 2000 року, входить до складу однієї з найпотужніших світових страхових груп, лідера ринку Центральної та Східної Європи – Vienna Insurance Group.