Попередні результати Vienna Insurance Group за підсумками 2016 року

Vienna Insurance Group, як провідний страховий фахівець Австрії, Центральної та Східної Європи, за попередніми даними в 2016 році зафіксувала приріст премій до 9,1 млрд євро, що на 31 млн євро більше в порівнянні з попереднім роком.

За 2016 рік прибуток Групи (до оподаткування) збільшився більш ніж в два рази і складає 407 100 000 євро, а комбінований коефіцієнт тримається на рівні 97,3%.

Vienna Insurance Group успішно розвивається в Центральній і Східній Європі, а зростання бізнесу на всіх ключових ринках, зокрема, в Чеській Республіці, Словаччині, Польщі та Румунії, за підсумками 2016 року, підтверджує правильність довгострокової стратегії Групи.

«Ми досягли всіх головних цілей в 2016 році. Це прямий показник стабільності, яку ми вважаємо важливим критерієм надійності партнера в періоди динамічних змін», - підкреслила Елізабет Штадлер, Голова Правління Vienna Insurance Group, на прес-конференції 23 березня.

З повним текстом прес-релізу ви можете ознайомитися за наступним посиланням:

Vienna Insurance Group (VIG) - провідна страхова компанія Австрії, а також Центральної та Східної Європи. 50 компаній у 25 країнах світу створюють Групу з давньою історією, міцними брендами і тісними відносинами з клієнтами. Успіх VIG базується на більш ніж 190-річному досвіді в страховому бізнесі. Нараховуючи близько 23 000 співробітників, Vienna Insurance Group є безумовним лідером на ключових ринках. Компанія займає відмінну позицію, для використання довгострокових можливостей зростання запропонованих Центральною та Східною Європою. Це робить Vienna Insurance Group кращою рейтинговою компанією за провідним індексом ATX на Віденській фондовій біржі.

СК «Українська страхова група» п'ятнадцять років успішно працює на українському ринку класичного страхування, з 2008 року входить до складу однієї з найсильніших світових страхових груп, лідера ринку Центральної та Східної Європи - Vienna Insurance Group.