СК «УСГ» закінчила збір дитячих малюнків на конкурс від Vienna Insurance Group!

Уже восьмий рік поспіль Vienna Insurance Group (Австрія), за підтримки свого головного акціонера Wiener Städtische Versicherungsverein, організовує неймовірний відпочинок для діток співробітників своїх 50-ти страхових компаній. Як і в попередні роки, для того щоб отримати шанс на чарівні літні канікули діти повинні були продемонструвати свої творчі здібності в конкурсі малюнків. В цьому році девізом конкурсу була обрана тема «НАМАЛЮЙ СВОЮ КАРТИНУ МИРУ».

36 діток співробітників СК «УСГ» у віці від 9 до 13 років з 12 міст України підготували свої конкурсні роботи. Журі, яке складається з австрійських педагогів та експертів-мистецтвознавців, вибере найоригінальніші та найяскравіші роботи, а їх автори отримають запрошення в VIG KIDS CAMP'17 в Австрії, де зможуть чудово відпочити в компанії однолітків з 25 країн багатонаціональної родини Vienna Insurance Group.

А поки ми чекаємо результати конкурсу, пропонуємо Вашій увазі бачення світу і спокою від наших діток – http://ukringroup.ua/ukr/about/press-center/photo/?album=82277.

Нагадаємо, в минулому році можливість перетнути кордони і придбати незабутній досвід спілкування з іншими культурами і мовами отримали 20 дітей співробітників СК «Українська страхова група».

Wiener Städtische Versicherungsverein є головним акціонером Vienna Insurance Group (VIG) та підтримує концерн у всіх питаннях культурного та соціального характеру. Також велике значення надається міждержавному культурному обміну, що сприяє створенню платформи та вільного простору для культурного розвитку. У рамках кооперації та ініціатив цілеспрямовано надається підтримка діяльності соціально активних організацій, насамперед у країнах Центральної та Східної Європи, в яких Vienna Insurance Group здійснює свою діяльність. Окрім цього, Віденське міське страхове товариство, виконуючи функцію головного акціонера, займається основними питаннями стратегії концерну.

Vienna Insurance Group - провідна страхова компанія Австрії та Центральної і Східної Європи, яка налічує 50 страхових компаній в 25 країнах зі штатом більше 23 000 співробітників.

СК «Українська страхова група» – працює на українському ринку класичного страхування з 2000 року і входить до складу однієї з найсильніших страхових груп світу - Vienna Insurance Group.