«Українська страхова група» провела навчальний семінар для співробітників

Розвиток професійних навичок співробітників компанії – є одним з ключових елементів корпоративної культури Страхової компанії «Українська страхова група». Для чого в компанії реалізована програма навчальних семінарів і тренінгів.

Черговий практичний семінар-тренінг для співробітників Компанії відбувся 16 березня 2017 року центральному офісі СК «Українська страхова група». У заході брали участь співробітники управлінь продаж міста Києва. Під час семінару були розглянуті актуальні питання андеррайтингу в області страхування вантажів, а також страхування відповідальності перевізників та експедиторів.

Подібні заходи дають змогу досвідченим страховикам ще більше розкрити власний потенціал і підвищити свою кваліфікацію. А для нових фахівців – це можливість на практиці отримати необхідні знання для якнайшвидшої інтеграції в Команді професіоналів СК «УСГ».

СК «Українська страхова група» працює на українському ринку класичного страхування з 2000 року і входить до складу однієї з найсильніших страхових груп світу – Vienna Insurance Group.

Vienna Insurance Group – провідна страхова компанія Австрії та Центральної і Східної Європи, яка налічує 50 страхових компаній в 25 країнах зі штатом більше 23 000 співробітників.