«Українська страхова група» провела конференцію для співробітників

3 березня в Києві відбулася виїзна конференція співробітників Страхової компанії «Українська страхова група». Головною темою конференції стало підведення підсумків роботи СК «УСГ» в 2016 році. На цей раз місцем проведення наради став готель «President Hotel». У заході взяли участь близько 80 співробітників компаній з усієї України: Правління СК «УСГ», керівники регіональних підрозділів компаній, начальники департаментів та управлінь центрального офісу.

Відкрив конференцію Голова Правління СК «Українська страхова група» Павло Нельга. У своїй доповіді він детально розповів про результати роботи Компанії за підсумками 2016 року, а також ознайомив присутніх з результатами роботи VIG в Україні в минулому році.

Друга частина конференції була присвячена загальним питанням перестрахування, андеррайтингу та методології в Компанії, а також, принципам використання міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФЗ) в СК «УСГ».

По завершенню офіційної частини конференції гостей чекав банкет, під час якого всі присутні змогли поспілкуватися в неформальній обстановці.

Подібні виїзні наради стали доброю традицією для СК «Українська страхова група». Такі заходи дозволяють Правлінню компанії більш тісно поспілкуватися з ключовими співробітниками і зміцнити корпоративний дух компанії.

СК «Українська страхова група» входить до складу однієї з найсильніших страхових груп світу, лідера ринку Центральної та Східної Європи - Vienna Insurance Group. На українському ринку класичного страхування працює з 2000 року.

Vienna Insurance Group - провідна страхова компанія Австрії та Центральній і Східній Європи, яка налічує близько 50 страхових компаній в 25 країнах зі штатом понад 23 000 співробітників.